نویسنده: موبویار

ویندوز

شاید کمی ترسناک به نظر برسد اما واقعیت این است که گوگل چیزهای زیادی در مورد شما می داند. برای مثال گوگل اشراف کاملی بر علایق شما دارد. دلیل این امر هم مدل درآمدزایی این شرکت است. درآمد این غول تکنولوژی بیشتر با تبلیغات جمع آوری اطلاعات از کاربرانش به دست می آید. البته گوگل هیچوقت این امر را پنهان نکرده است ولی کاربران حق دارند بدانند چه اطلاعاتی از آن ها ذخیره و نگهداری می شود و برای چه مقاصدی از این اطلاعات استفاده می گردد؟ با ما باشید تا در ادامه به روش های توقف ذخیره ی اطلاعات توسط گوگل بپردازیم.

روش های جلوگیری از ذخیره ی اطلاعات توسط گوگل

حذف تاریخچه ی جستجوهایتان از حافظه ی گوگل

هرآنچه که تا کنون جستجو کرده اید به طور کامل در دیتابیس های گوگل ذخیره شده است. اما برای جلوگیری از این امر باید به صفحه ی My Activity Page در گوگل بروید و در آنجا بر روی گزینه ی Delete Activity By کلیک نمایید. سپس گزینه ی سرچ را انتخاب و بر روی دکمه ی delete بزنید تا لیست سرچ های شما پاک شود.

برای اینکه از این به بعد هم جلوی ذخیره ی اطلاعات توسط گوگل گرفته شود و هیچ جستجویی ذخیره نگردد باید به صفحه ی Activity Controls Page رفته و در آنجا تیک Web & App را بردارید.

ذخیره ی اطلاعات توسط گوگل

 

حذف جستجوهای صوتی از حافظه ی گوگل

وقتی از دستیار صوتی گوگل استفاده می کنید، برای بهبود عملکرد خودش در جستجوهای بعدی، تمامی ویس های شما را ذخیره میکند. این صدا ها از قسمت Voice & Audio در My activity قابل دستیابی هستند. برای توقف این فرایند ذخیره سازی توسط گوگل کافیست به آدرس Activity Controls Pages رفته و تیک Voice & Audio را بردارید.

جستجوی صوتی

 

حذف مکان شما که در نقشه های گوگل ثبت شده است

برای توقف این ذخیره سازی به صفحه ی Activity Controls Pages رفته و Location History را غیر فعال نمایید. همچنین می توانید با ورود به پنل Timeline Pageو با انتخاب سطل زباله در قسمت پایین سمت راست تصویر، تاریخچه ای که از مکان های شما در حافظه ی گوگل ثبت شده حذف کنید.

ثبت مکان در گوگل

 

حذف اطلاعات تبلیغاتی

شما می توانید با ورود به Ads settings اطلاعاتی را که گوگل از شما ذخیره کرده را مشاهده کنید. اطلاعاتی از قبیل جنسیت، سن تخمینی و همچنین موضوعاتی که معمولا مورد علاقه ی شما بوده و درمود آن جستجو انجام میدادید را مشاهده کنید. البته امکان غیر فعال سازی این قسمت هم وجود دارد ولی با این کار عملا شما را برای گوگل ناشناخته می کند و نتایجی که از جستجو به شما نشان می دهد نامربوط تر خواهد بود

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نمایش دیدگاه ها

abdi | 1397/07/28

قبلا هم راجع به ذخیره ی اطلاعات شخصی توسط گوگل زیاد شنیده بودیم. آیا از این اطلاعات استفاده ی تجاری هم می شود؟

reza soltani | 1397/08/05

be har hal az in etelaat daran koli pul dar miaran

اشتراک گذاری