نویسنده: مصطفی حافظی

اینستاگرام

پیش از این وقتی یک استوری در اینستاگرام خود به اشتراک می گذاشتید، برای همه قابل مشاهده بود به جز افرادی که شما در تنظیمات برنامه از دیدن آن مستثنی می کردید. به عبارت دیگر، شما می بایست افراد را برای اینکه استوری شما را نبینند در بلک لیست یا لیست سیاه قرار می دادید. اما اخیرا اینستاگرام قابلیتی را ایجاد کرده که شما می توانید یک لیست سفید از افرادی که اجازه مشاهده ی استوری هایتان را دارند، ایجاد نمایید. به عبارت دیگر، شما می توانید استوری هایتان را فقط برای عده ی معدودی از افراد اشتراک گذاری نمایید. این ویژگی Close Friends اینستاگرام نامیده می شود.

Close Friends اینستاگرام حالا برای هر دو ورژن اندروید و iosارائه شده است و برای هر دو پروفایل شخصی و business قابل استفاده می باشد. حال در ادامه می خواهیم به بیان 9 نکته کاربردی راجع به این قابلیت جدید اینستاگرام بپردازیم. با ما همراه باشید.

9 نکته جذاب در مورد Close Friends اینستاگرام

1- این لیست را خودتان باید به صورت دستی ایجاد نمایید

اگر به قسمت Close Friends در پروفایل اینستاگرام خود توجه کنید، خواهید دید که تعداد دوستان نزدیک شما را عدد صفر نشان می دهد. این موضوع اصلا جای ناراحتی ندارد زیرا اینستاگرام خودش به صورت اتوماتیک هیچ لیستری را برای شما تشکیل نمی دهد و شما باید به شکل دستی این کار را خودتان انجام دهید. (البته این دکمه را فقط وقتی می توانید مشاهده کنید که از یک گوشی آیفون برای مشاهده ی اکانت خود استفاده نمایید)

Close Friends اینستاگرام

2- افزودن دوستان به لیست Close Friends اینستاگرام

برای این کار مراحل زیر را گام به گام طی کنید:

گام 1: اپلیکیشن اینستاگرام خود را باز کرده و به قسمت پروفایل خود بروید. سپس روی آیکون 3 خط در بالا و سمت راست تصویر ضربه بزنید.

Close Friends اینستاگرام

گام دوم: از لیست نمایش داده شده، گزینه ی Close Firends را انتخاب نمایید.

Close Friends اینستاگرام

گام سوم: در صفحه ی جدید، از امکان جستجو برای یافتن افرادی که می خواهید به لیست Close Friends اینستاگرام خود بیفزایید، انتخاب کنید. سپس روی دکمه ی Addکه در کنار نام آنها قرار گرفته لمس نمایید.

افزدون به Close Friends اینستاگرام

همچنین می توانید از امکان پیشنهاد های خودکار اینستاگرام برای پیدا کردن سریع تر افراد استفاده نمایید. برای این کار فقط کافیست روی تب Suggestionsضربه بزنید.

گام چهارم: پس از افزدون افراد مورد نظر خود، گزینه ی Doneرا بزنید.

Close Friends اینستاگرام

3- ویرایش لیست Close Friends اینستاگرام

لیست دوستان نزدیک یا Close Friends اینستاگرام یک لیست دائمی و بدون تغییر نیست. شما می توانید در هر زمانی که خواستید افرادی را حذف و یا اضافه نمایید. برای حذف افراد کافیست گام های زیر را طی کنید:

گام اول: به منوی Close Friendsبروید. (به روشی که در مورد دوم این آموزش گفته شد)

گام دوم: در لیست نمایش داده شده کافیست هرکدام از افرادی را که نمی خواهید با زدن دکمه ی Removeدر مقابل اسمشان حذف نمایید.

حذف از Close Friends اینستاگرام

 

4- آیا فالوورهای ما از این حذف یا اضافه کردن مطلع می شوند؟

خوشبختانه جواب خیر است! اینستاگرام هیچ نوتیفیکیشنی مبنی بر اینکه شما از لیست دوستان نزدیک یک نفر حذف و یا به آن اضافه شده اید برایتان ارسال نمی کند.

5- امکان درخواست یا Request برای افزودن به لیست وجود دارد؟

ویژگی Close Friends اینستاگرام کاملا بر اساس انتخاب کاربر طراحی شده است. بنابراین افراد مختلف نمی توانند درخواست پیوستن به این لیست را به کسی اسال نمایند و به هیچ وجه چنین امکانی در اینستاگرام طراحی نشده است.

6- مشاهده لسیت افرادی که استوری شما را دیده اند

درست مثل استوری ها در حالت معمولی، شما به راحتی می توانید افرادی را که استوری هایتان را دیده اند در همان مکان همیشگی یعنی در پایین تصویر مشاهده نمایید و این قابلیت دوستان نزدیک اینستاگرام هیچ تاثیری روی این قضیه نخواهد داشت.

Close Friends اینستاگرام

7- این لیست برای چه کسانی قابل مشاهده خواهد بود؟

این فهرست فقط و فقط برای خودتان به عنوان صاحب پروفایل قابل دسترس است. هیچ کس نمی تواند ببیند چه افرادی به لیست دوستان نزدیک شما افزوده شده اند. به بیان دیگر، هیچ یک از فالوور های اینستاگرام تان حتی آن هایی که در این لیست قرار دارند نمی دانند در آن چه خبر است.

8- ایجاد استوری برای دوستان نزدیک

کافیست کار بسیار ساده قابل انجام است. پس از آنکه لیست دوستان نزدیک خود را تهیه کردید، درست مثل همیشه روی گزینه ی افزودن استوری بزنید و استوری جدیدخود را ایجاد نمایید. سپس به جای انتخاب گزینه ی «Your Story»، روی گزینه ی سبز رنگ Close Friends ضربه بزنید.

ایجاد استوری Close Friends اینستاگرام

با انجام این کار، پس از انتشار استوری فقط اعضایی که در این لیست هستند می توانند استوری شما را ببینند.

9- چطور تشخیص دهیم کدام استوری برای دوستان نزدیک است؟

تشخیص این امی نیز بسیار کار ساده ایست. کافیست اینستاگرام خود را باز کنید و به لیست استوری هایی که قرار داده شده نگاهی بیندازید. آن استوری که دورش دایره سبز رنگ کشیده شده، استوری دوستان نزدیک می باشد و شما در فهرست دوستان نزدیک وی قرار گرفته اید.

تشخیص استوری Close Friends اینستاگرام

اگر پس از مشاهده استوری این دایره سبز رنگ از بین رفت باز هم این نوع استوری ها قابل تشخیص است. فقط کافیت استوری را باز نمایید. در هنگام نمایش آن یک گزینه سبز رنگ در بالا و سمت راست تصویر قابل مشاهده می باشد که درون آن عبارت Close Friendنوشته شده است.

تشخیص استوری Close Friends
 

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نمایش دیدگاه ها

محمدرضا | 1397/09/27

خیلی قابلیت جذابیه. مرسی از آموزشتون

مهران | 1397/09/27

خیلی خوبه این ویژگی جدید اینستا

حسین | 1397/10/01

بسیار عالی. من همه ی ویژگی های جدید اینستاگرام رو از سایت شما یاد میگیرم

sobhan | 1397/10/02

قبلا هم می تونستیم هر کی رو که نمیخوایم حذف کنیم از لیست کسایی که قراره استوری هامون رو ببینن. دیگه این قابلیت close friends اضافی بود به نظرم

نگاه | 1398/06/27

یک سوال آیا امکانش هست کسی که در لیست close friend نیست متوجه بشه شما استوری close friend گذاشتین و اون توی لیستتون نیست؟

admin | 1398/06/28

خیر اگر در لیست close friends نگذاشته باشید از استوری شما مطلع نمی شوند

اشتراک گذاری